\n\n

Intra

HØJ KVALITET MED INTRA KØKKENVASKE

Intra Juvél er skandinavisk kvalitetsdesign med en lang tradition for produktudvikling og design. Intra har med sine design og innovative køkkenvaske modtaget udmærkelser og vundet priser for at forene eksklusivt design med god funktionalitet. Find din Intra køkkenvask her.

 

INTRA & DET SKANDINAVISKE KØKKEN

Intra producerer køkkenvaske til mennesker, der bruger deres køkken aktivt. En funktionel, rummelig og eksklusiv vask giver køkkenglæde og er et robust arbejdsredskab i hverdagen. Intras køkkenvaske fremstår i rustfrit stål, som er elegant, holdbart og nemt at rengøre. Med udgangspunkt i den skandinaviske livsstil får du en praktisk vask i et tidløst design.

 

Lad dig inspirere af vores store udvalg i Intra køkkenvaske, og bestil allerede i dag.

Hvad ønsker du?

DKK

0 produkter fundet
Du har markeret 0 produkter Sammenlign valgte

Kontakt os

Fandt du ikke det, du søgte, eller har du spørgsmål til os om hjemmesiden, vores produkter og ydelser, eller noget helt tredje?

 

Du kan kontakte kundeservice hver dag - døgnet rundt på mail eller telefon indenfor vores telefontid ellers indtal besked og vi ringer dig op hurtigst muligt.

Læs mere

Læs de seneste nyheder

På vores blog holder vi dig opdateret om produktnyheder, messer og tips og tricks - altid med udgangspunkt i miljørigtig affaldssortering. 

 

  

Gå til nyheder...

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret på køkkentrends, tips & tricks og nye gadgets. Vi spæder til med reportager og opskrifter, når vi falder over noget godt. Du modtager højst 2 nyhedsbreve om måneden - og du kan afmelde nyhedsbrevet, når du vil.