\n\n

Ifö

SMUKKE KØKKENVASKE FRA IFÖ

Få ny, spændende indretning med Ifö Comet og lad dig inspirere af Ifö Concert, der er designet til at løse hverdagens opgaver på den nemmest tænkelige måde. Disse køkkenvaske har et højt kvalitetsniveau og kan købes som totalløsning eller gør-det-selv.

 

IFÖ KØKKENVASKE TIL NEDFÆLDNING

Med Ifö får du også køkkenvaske til nedfældning, der inkluderer smukke og praktiske detaljer. Ifö Concert er en køkkenvask med én stor vask og en mindre vask til skylning af grøntsager eller fx opvask. De afrundede hjørner og bløde linjer gør desuden rengøringen lettere.

 

Køb din nye Ifö køkkenvask i dag. Bestil nu og få fri fragt.

Hvad ønsker du?

DKK

0 produkter fundet
Du har markeret 0 produkter Sammenlign valgte

Kontakt os

Fandt du ikke det, du søgte, eller har du spørgsmål til os om hjemmesiden, vores produkter og ydelser, eller noget helt tredje?

 

Du kan kontakte kundeservice hver dag - døgnet rundt på mail eller telefon indenfor vores telefontid ellers indtal besked og vi ringer dig op hurtigst muligt.

Læs mere

Læs de seneste nyheder

På vores blog holder vi dig opdateret om produktnyheder, messer og tips og tricks - altid med udgangspunkt i miljørigtig affaldssortering. 

 

  

Gå til nyheder...

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret på køkkentrends, tips & tricks og nye gadgets. Vi spæder til med reportager og opskrifter, når vi falder over noget godt. Du modtager højst 2 nyhedsbreve om måneden - og du kan afmelde nyhedsbrevet, når du vil.