\n\n

Franke

INVITER FRANKE KØKKENVASKE INDENFOR

Det schweiziske kvalitetsmærke Franke byder på køkkenvaske i rustfrit stål og kompositmaterialet fragranit. Vælg fx en model fra Franke Mythos eller Bolero serien, der begge tager udgangspunkt i brugervenlighed og vedligeholdelse. Er du til kubisme eller minimalisme?

 

ET KØKKEN MED FRANKE VASKE

Vælger du en af disse køkkenvaske, får du ikke bare god kvalitet, men funktionalitet med vægt på rengøringsvenlighed. Vælger du en Mythos køkkenvask, prydes køkkenet med et minimalistisk design; skarpe rene linjer og bløde hjørner. Mythos er vinder af flere internationale designpriser. Franke Bolero udsmykker køkkenet med sin kvadratiske facon, der runder i bunden; sidstnævnte for at sikre en høj grad af hygiejne.

 

Bestil en Franke køkkenvask i dag og få fri fragt.

Hvad ønsker du?

DKK

0 produkter fundet
Du har markeret 0 produkter Sammenlign valgte

Kontakt os

Fandt du ikke det, du søgte, eller har du spørgsmål til os om hjemmesiden, vores produkter og ydelser, eller noget helt tredje?

 

Du kan kontakte kundeservice hver dag - døgnet rundt på mail eller telefon indenfor vores telefontid ellers indtal besked og vi ringer dig op hurtigst muligt.

Læs mere

Læs de seneste nyheder

På vores blog holder vi dig opdateret om produktnyheder, messer og tips og tricks - altid med udgangspunkt i miljørigtig affaldssortering. 

 

  

Gå til nyheder...

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret på køkkentrends, tips & tricks og nye gadgets. Vi spæder til med reportager og opskrifter, når vi falder over noget godt. Du modtager højst 2 nyhedsbreve om måneden - og du kan afmelde nyhedsbrevet, når du vil.