\n\n

Blanco

Blanco køkkenvaske giver muligheder

De tyskproducerede køkkenvaske fra Blanco opfylder det individuelle behov for kvalitet og funktionalitet i hjemmets vigtigste rum – køkkenet! Med grundtanken om, at køkkenvasken bør være multifunktionel, er det med Blanco køkkenvaske muligt at kombinere flere forskellige moduler som skylleskåle, afløbsbakker, skærebræt mv., som du ønsker det.

 

Med køkkenet & Blanco i centrum

Dit køkken fortjener en vask i høj kvalitet, og derfor er Blanco for mange en foretrukken køkkenvask. Kombinationerne er mange, og materialeudvalget tillader både det klassiske keramiske porcelæn samt det stilrene rustfri stål såvel som specialmaterialet Silgranit. Blanco revolutionerer med sin kvadratiske facon med rundinger i bunden, der sikrer en høj grad af hygiejne.

 

Bestil en Blanco køkkenvask i dag med fri fragt og mulighed for personlig betjening.

Hvad ønsker du?

DKK

42 produkter fundet
Du har markeret 0 produkter Sammenlign valgte

Kontakt os

Fandt du ikke det, du søgte, eller har du spørgsmål til os om hjemmesiden, vores produkter og ydelser, eller noget helt tredje?

 

Du kan kontakte kundeservice hver dag - døgnet rundt på mail eller telefon indenfor vores telefontid ellers indtal besked og vi ringer dig op hurtigst muligt.

Læs mere

Læs de seneste nyheder

På vores blog holder vi dig opdateret om produktnyheder, messer og tips og tricks - altid med udgangspunkt i miljørigtig affaldssortering. 

 

  

Gå til nyheder...

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret på køkkentrends, tips & tricks og nye gadgets. Vi spæder til med reportager og opskrifter, når vi falder over noget godt. Du modtager højst 2 nyhedsbreve om måneden - og du kan afmelde nyhedsbrevet, når du vil.