\n\n
Produkter > Køkkenvaske

Køkkenvaske

Valg af køkkenvask

Eftersom størstedelen af tiden brugt i et køkken, er foran køkkenvasken, gælder det om at vælge den helt rigtige, der passer til netop dine ønsker og behov.

Gå på opdagelse i vores store udvalg af køkkenvaske: Blanco køkkenvaske, Duravit køkkenvaske, Eico køkkenvaske, Franke køkkenvaske, ifö køkkenvaske, Intra køkkenvaske, Villeroy Boch køkkenvaske.

Køkkenvasken som arbejdsplads

Er du glad for at lave mad, kan du med fordel vælge en køkkenvask, der letter arbejdet under madlavningen – og for at gøre det, skal du kende dine egne vaner. Har du fx brug for én stor køkkenvask eller måske to mindre vaske? Skal der være en afløbsbakke til afsætning og måske et skærebræt, der passer hen over vasken? En af de mest funktionelle designervaske er en BLANCO Axia II 6S-IF, som både har skærebræt og skylleskål samt afløbsbakke og ekstra skyllevask.

Husk også at overveje, om du ønsker en kogende vandhane, en køkkenkværn, en sæbedispenser eller andre hjælpemidler lige ved hånden. Udbyg din køkkenvask med funktionelle elementer.


Læs vores guide "Værd at tænke over, inden du vælger køkkenvask", hvis du ønsker et overblik over de mange muligheder. Alternativt kan du søge direkte i vores sortiment her på siden. 

Bestil ny køkkenvask i dag!

Hvad ønsker du?

DKK

42 produkter fundet
Du har markeret 0 produkter Sammenlign valgte

Kontakt os

Fandt du ikke det, du søgte, eller har du spørgsmål til os om hjemmesiden, vores produkter og ydelser, eller noget helt tredje?

 

Du kan kontakte kundeservice hver dag - døgnet rundt på mail eller telefon indenfor vores telefontid ellers indtal besked og vi ringer dig op hurtigst muligt.

Læs mere

Læs de seneste nyheder

På vores blog holder vi dig opdateret om produktnyheder, messer og tips og tricks - altid med udgangspunkt i miljørigtig affaldssortering. 

 

  

Gå til nyheder...

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret på køkkentrends, tips & tricks og nye gadgets. Vi spæder til med reportager og opskrifter, når vi falder over noget godt. Du modtager højst 2 nyhedsbreve om måneden - og du kan afmelde nyhedsbrevet, når du vil.