\n\n

Massivtræ

MASSIVTRÆ SOM KONTRASTSKABENDE KØKKENBORDPLADE

Gør hjemmets vigtigste rum eksklusivt og levende ved at bringe køkkenbordplader i massivtræ indenfor. Det rustikke naturelement tilføjer køkkenet en kontrast, der vækker sanserne og skaber god harmoni. Forkanterne på pladerne i massivtræ kan profileres på mange forskellige måder, og derved er det muligt at tilpasse stilen med det eksisterende designudtryk.

 

RESISTENT KØKKENBORDPLADE TIL HVERDAGEN

Med køkkenbordplader i massivtræ er det kun kreativiteten, der sætter grænserne. Slip drømmene løs og få dem opfyldt i ét enkelt køkkenelement. Med den rette vedligeholdelse vil en bordplade i massivtræ kunne holde evigt. Det er fordi, vi udelukkende anvender massivtræ af særlig høj kvalitet og efterfølgende giver det vores unikke oliering, hvilket gør pladen eksklusiv.

 

Bestil køkkenbordplader i massivtræ og giv dit køkken et touch af naturlig kontrast.

Hvad ønsker du?

DKK

0 produkter fundet
Du har markeret 0 produkter Sammenlign valgte

Kontakt os

Fandt du ikke det, du søgte, eller har du spørgsmål til os om hjemmesiden, vores produkter og ydelser, eller noget helt tredje?

 

Du kan kontakte kundeservice hver dag - døgnet rundt på mail eller telefon indenfor vores telefontid ellers indtal besked og vi ringer dig op hurtigst muligt.

Læs mere

Læs de seneste nyheder

På vores blog holder vi dig opdateret om produktnyheder, messer og tips og tricks - altid med udgangspunkt i miljørigtig affaldssortering. 

 

  

Gå til nyheder...

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret på køkkentrends, tips & tricks og nye gadgets. Vi spæder til med reportager og opskrifter, når vi falder over noget godt. Du modtager højst 2 nyhedsbreve om måneden - og du kan afmelde nyhedsbrevet, når du vil.