\n\n

Laminat

KØKKENDRØMME MED LAMINATBORDPLADER

Stilen er helt din egen, for alt er tilladt! Køkkenbordplader i laminat kan leveres i et utal af farver og mønstre tilpasset dine køkkendrømme. Kombiner mønstre med forkanter i laminat, aluminium, træ og mange andre materialer og benyt dig af muligheden for et unikt køkkendesign.

 

DET STÆRKE LAMINAT

I årtier har laminat været anvendt til køkkener grundet dets praktiske og nærmest vedligeholdelsesfrie overflade. Køkkenbordplader i laminat produceres af kraftige højtrykslaminater på kompakte spånpladekerner, som derved sikrer den unikke slidstyrke, det ligeledes er kendt for.

                                                                                                                                

Kontakt os for rådgivning og vejledning, hvis du er i tvivl om, hvilken laminatbordplade, du skal vælge.

Hvad ønsker du?

DKK

0 produkter fundet
Du har markeret 0 produkter Sammenlign valgte

Kontakt os

Fandt du ikke det, du søgte, eller har du spørgsmål til os om hjemmesiden, vores produkter og ydelser, eller noget helt tredje?

 

Du kan kontakte kundeservice hver dag - døgnet rundt på mail eller telefon indenfor vores telefontid ellers indtal besked og vi ringer dig op hurtigst muligt.

Læs mere

Læs de seneste nyheder

På vores blog holder vi dig opdateret om produktnyheder, messer og tips og tricks - altid med udgangspunkt i miljørigtig affaldssortering. 

 

  

Gå til nyheder...

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret på køkkentrends, tips & tricks og nye gadgets. Vi spæder til med reportager og opskrifter, når vi falder over noget godt. Du modtager højst 2 nyhedsbreve om måneden - og du kan afmelde nyhedsbrevet, når du vil.