\n\n
Produkter > Køkkenbordplader > Kompaktlaminat

Kompaktlaminat

SVÆVENDE LOOK MED KØKKENBORDPLADER I KOMPAKTLAMINAT

Kompaktlaminat monteres ofte på underlagslister for at opnå et såkaldt ”svævende look”. Der er stor forskel på kvaliteten af laminat, men hos os anvender vi udelukkende kraftige højtrykslaminater, der er specielt velegnede til bordplader. Dette betyder et højt kvalitetsniveau med rengøringsvenlig overflade.

 

EKSKLUSIV LAMINAT I KØKKENBORDPLADER

Kompaktlaminat er med sit tynde look ideelt som køkkenbordplade. Det moderne produkt er et eksklusivt design, som er særdeles fordelagtigt hvad angår rengøring og slitage. Kompaktlaminat fremstilles af harpiksimprægneret papir, der under højt tryk og varme presses sammen til en kompakt bordpladekerne.

 

Find din nye køkkenbordplade i kompaktlaminat i dag.

Hvad ønsker du?

DKK

0 produkter fundet
Du har markeret 0 produkter Sammenlign valgte

Kontakt os

Fandt du ikke det, du søgte, eller har du spørgsmål til os om hjemmesiden, vores produkter og ydelser, eller noget helt tredje?

 

Du kan kontakte kundeservice hver dag - døgnet rundt på mail eller telefon indenfor vores telefontid ellers indtal besked og vi ringer dig op hurtigst muligt.

Læs mere

Læs de seneste nyheder

På vores blog holder vi dig opdateret om produktnyheder, messer og tips og tricks - altid med udgangspunkt i miljørigtig affaldssortering. 

 

  

Gå til nyheder...

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret på køkkentrends, tips & tricks og nye gadgets. Vi spæder til med reportager og opskrifter, når vi falder over noget godt. Du modtager højst 2 nyhedsbreve om måneden - og du kan afmelde nyhedsbrevet, når du vil.