\n\n

Granit

INDRET DIT KØKKEN MED GRANITBORDPLADE

Granit er et særdeles praktisk materiale som køkkenbordplade. Dets hårdhed og slidstyrke betyder, at en sådan køkkenbordplade kan tåle væsentligt flere slag, ridser og stød end de fleste andre bordplader. Derudover kræver granit kun minimal vedligeholdelse.

 

NATURSTEN SOM KØKKENBORDPLADE

Granit er natursten opbygget af bl.a. kvarts, mineraler og feldspat. Inden det tages i brug som køkkenbordplade, bliver granitten udhugget af bjerge rundt omkring i hele verden. Da granit er et naturprodukt kan der forekomme farvevariation og strukturforskel fra den ene bordplade til den anden. Det er en af de charmer ved bordplader i granit.

 

Se mere her på siden og lad dig inspirere af vores store udvalg i køkkenbordplader af granit.

Hvad ønsker du?

DKK

0 produkter fundet
Du har markeret 0 produkter Sammenlign valgte

Kontakt os

Fandt du ikke det, du søgte, eller har du spørgsmål til os om hjemmesiden, vores produkter og ydelser, eller noget helt tredje?

 

Du kan kontakte kundeservice hver dag - døgnet rundt på mail eller telefon indenfor vores telefontid ellers indtal besked og vi ringer dig op hurtigst muligt.

Læs mere

Læs de seneste nyheder

På vores blog holder vi dig opdateret om produktnyheder, messer og tips og tricks - altid med udgangspunkt i miljørigtig affaldssortering. 

 

  

Gå til nyheder...

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret på køkkentrends, tips & tricks og nye gadgets. Vi spæder til med reportager og opskrifter, når vi falder over noget godt. Du modtager højst 2 nyhedsbreve om måneden - og du kan afmelde nyhedsbrevet, når du vil.