\n\n

Corian

FRI FANTASI MED KØKKENBORDPLADER AF CORIAN

For mere end 40 år siden blev Corian opfundet af DuPont, og det viste sig at være et materiale med enestående holdbarhed egnet til køkkenbordplader i eksklusivt design. Corian er et kompositmateriale bestående af to tredjedele naturlige mineraler og en tredjedel akryl samt pigment. Køkkenbordplader i dette materiale er en verden af inspiration.

 

ANVEND CORIAN I DET MODERNE KØKKEN

Corian er et smukt mat materiale, der sætter et tidløst sofistikeret aftryk på dit køkken. Køkkenbordpladerne kan samles uden synlige fuger, er lette at rengøre og afviser fugt, smuds og bakterier. Dette kvalitetsmateriale er utrolig holdbart og flot sammen med andre materialer som glas, stål og træ.

 

Dit køkken fortjener kun det bedste – derfor skal du vælge køkkenbordplader i Corian.

Hvad ønsker du?

DKK

0 produkter fundet
Du har markeret 0 produkter Sammenlign valgte

Kontakt os

Fandt du ikke det, du søgte, eller har du spørgsmål til os om hjemmesiden, vores produkter og ydelser, eller noget helt tredje?

 

Du kan kontakte kundeservice hver dag - døgnet rundt på mail eller telefon indenfor vores telefontid ellers indtal besked og vi ringer dig op hurtigst muligt.

Læs mere

Læs de seneste nyheder

På vores blog holder vi dig opdateret om produktnyheder, messer og tips og tricks - altid med udgangspunkt i miljørigtig affaldssortering. 

 

  

Gå til nyheder...

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret på køkkentrends, tips & tricks og nye gadgets. Vi spæder til med reportager og opskrifter, når vi falder over noget godt. Du modtager højst 2 nyhedsbreve om måneden - og du kan afmelde nyhedsbrevet, når du vil.