\n\n

Vola

VOLA KØKKENARMATURER AF ARNE JACOBSEN

Når helhedsindtrykket skaber følelsen af enkelthed, er det fordi, Arne Jacobsen står bag. Et af de mest markante kendetegn er fornemmelsen af, at alt overflødigt er skåret væk. Designet sætter mennesket i centrum og baseres på en ideel forståelse af ægte skandinavisk håndværk.

 

SKANDINAVISK DESIGNTRADITION HOS VOLA

Kvalitetsniveauet er på sit højeste i fremstillingen af Vola køkkenarmaturer. Vola-serien produceres af de bedste materialer; messing og rustfrit stål, der sikrer mod tæring af materialet. Vandhanerne Vola 131 og Vola KV1 tager afsæt i det tidløse og er på samme tid indbegrebet af moderne dansk design, som mikser funktionalisme med organiske former.

 

Er du i tvivl om, hvilket køkkenarmatur fra Vola du skal vælge, kan du med fordel kontakte os for personlig betjening.

Hvad ønsker du?

DKK

0 produkter fundet
Du har markeret 0 produkter Sammenlign valgte

Kontakt os

Fandt du ikke det, du søgte, eller har du spørgsmål til os om hjemmesiden, vores produkter og ydelser, eller noget helt tredje?

 

Du kan kontakte kundeservice hver dag - døgnet rundt på mail eller telefon indenfor vores telefontid ellers indtal besked og vi ringer dig op hurtigst muligt.

Læs mere

Læs de seneste nyheder

På vores blog holder vi dig opdateret om produktnyheder, messer og tips og tricks - altid med udgangspunkt i miljørigtig affaldssortering. 

 

  

Gå til nyheder...

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret på køkkentrends, tips & tricks og nye gadgets. Vi spæder til med reportager og opskrifter, når vi falder over noget godt. Du modtager højst 2 nyhedsbreve om måneden - og du kan afmelde nyhedsbrevet, når du vil.