\n\n

Quooker

Hvad er en Quooker?

En Quooker er en vandhane tilsluttet en lille varmtvandstank. Fra tanken kan der tappes op til 2,5 liter kogende vand på en gang. En kogende vandhane fra Quooker monteres typisk i køkkenvasken eller kan monteres i bordpladen ved siden af køkkenvasken. Under køkkenbordet sidder den vakuumisoleret varmebeholder, der elektrisk varmer vandet op til 110 gr. C. Vandet står med den temperatur i tanken inden det tappes igennem Quookers HiTAC filter der renser vandet for evt. urenhedder.

 

Hvor mange Quooker-modeller findes der?

Der findes både modeller, der udelukkende bruges til det kogende vand og 3-i-1 modeller, hvor det er samme armatur, der bruges som helt normalt koldt/varmt armatur, men som samtidig har "kogende vand"-funktionen. Desuden findes der to modeller, hvor der til den kogende hane findes en matchende vandhane; disse modeller kaldes Twintaps.

Hvad ønsker du?

DKK

0 produkter fundet
Du har markeret 0 produkter Sammenlign valgte

Kontakt os

Fandt du ikke det, du søgte, eller har du spørgsmål til os om hjemmesiden, vores produkter og ydelser, eller noget helt tredje?

 

Du kan kontakte kundeservice hver dag - døgnet rundt på mail eller telefon indenfor vores telefontid ellers indtal besked og vi ringer dig op hurtigst muligt.

Læs mere

Læs de seneste nyheder

På vores blog holder vi dig opdateret om produktnyheder, messer og tips og tricks - altid med udgangspunkt i miljørigtig affaldssortering. 

 

  

Gå til nyheder...

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret på køkkentrends, tips & tricks og nye gadgets. Vi spæder til med reportager og opskrifter, når vi falder over noget godt. Du modtager højst 2 nyhedsbreve om måneden - og du kan afmelde nyhedsbrevet, når du vil.