\n\n

Oras

ORAS KØKKENARMATURER GIVER LUKSUS I HVERDAGEN

Som pioner inden for armaturer har Oras siden 1945 fokuseret på design, energibesparelse, sikkerhed og vandbesparelse. Oras udvikler aktivt nyskabelser og er markedsleder på berøringsfrie og elektroniske armaturer. Bliv tryllebundet af både design og funktionelle oplevelser.   

 

STILRENT ORAS ARMATUR TIL KØKKENØEN

Oras Cubista er det ideelle køkkenarmatur til moderne omgivelser. De brugervenlige berøringsfrie funktioner lader dig kun bruge den eksakte mængde vand, du har behov for – og det i den helt rette temperatur. Denne designserie lader sig stærkt inspirere af kubistisk kunst, der formår at binde moderne livsstil med tidløshed.

 

Se flere af Oras designserier her på siden og få fri fragt på bestilling af nye vandhaner. 

Hvad ønsker du?

DKK

0 produkter fundet
Du har markeret 0 produkter Sammenlign valgte

Kontakt os

Fandt du ikke det, du søgte, eller har du spørgsmål til os om hjemmesiden, vores produkter og ydelser, eller noget helt tredje?

 

Du kan kontakte kundeservice hver dag - døgnet rundt på mail eller telefon indenfor vores telefontid ellers indtal besked og vi ringer dig op hurtigst muligt.

Læs mere

Læs de seneste nyheder

På vores blog holder vi dig opdateret om produktnyheder, messer og tips og tricks - altid med udgangspunkt i miljørigtig affaldssortering. 

 

  

Gå til nyheder...

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret på køkkentrends, tips & tricks og nye gadgets. Vi spæder til med reportager og opskrifter, når vi falder over noget godt. Du modtager højst 2 nyhedsbreve om måneden - og du kan afmelde nyhedsbrevet, når du vil.