\n\n

Kwc

KWC KØKKENARMATURER TILFØJER YNDE

Fremragende kvalitet inkluderer to aspekter – æstetik og funktionalitet. Netop disse lader KWC sig inspirere af i designet af køkkenarmaturer med naturens brugbare materialer, som efterlader beskueren med et innovativt sanseindtryk. En stemning og kreativitet, der bringer glæde i køkkenet.

 

EMOTIONELT DESIGN FRA KWC

Få brudt det eksisterende køkkendesign med unikke køkkenarmaturer fra KWC. Et sofistikeret valg, der ikke går på kompromis med dine behov. Du får kant, kreativitet og førsteklasses kvalitet kombineret med funktionalitet. KWC Ono og KWC Eve er nogle af vores attraktive designvandhaner, der imponerer på hver deres særlige måde.   

 

Bestil nyt køkkenarmatur fra KWC og få fri fragt hver gang.

Hvad ønsker du?

DKK

0 produkter fundet
Du har markeret 0 produkter Sammenlign valgte

Kontakt os

Fandt du ikke det, du søgte, eller har du spørgsmål til os om hjemmesiden, vores produkter og ydelser, eller noget helt tredje?

 

Du kan kontakte kundeservice hver dag - døgnet rundt på mail eller telefon indenfor vores telefontid ellers indtal besked og vi ringer dig op hurtigst muligt.

Læs mere

Læs de seneste nyheder

På vores blog holder vi dig opdateret om produktnyheder, messer og tips og tricks - altid med udgangspunkt i miljørigtig affaldssortering. 

 

  

Gå til nyheder...

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret på køkkentrends, tips & tricks og nye gadgets. Vi spæder til med reportager og opskrifter, når vi falder over noget godt. Du modtager højst 2 nyhedsbreve om måneden - og du kan afmelde nyhedsbrevet, når du vil.