\n\n

Intra

FÅ ROBUST ELEGANCE MED INTRA KØKKENARMATURER

Kan robust design være elegant? Køkkeninteriør skal kunne holde til at blive brugt. Derfor benytter Intra slidstærke materialer, som er stilrene og lette at holde rene. Tre vigtige elementer i hjemmets mest tidsrøvende rum. Intra køkkenarmaturer er tilpasset en livsstil, hvor køkkenet har en meget central rolle.

 

INGEN VASK UDEN KØKKENARMATUR

Design handler om personlig stil. Find det køkkenarmatur, der fuldender dit køkken og skaber det særlige udtryk, du ønsker i dit hjem. Intra lægger vægt på æstetik og detaljer; en forening mellem design og forståelsen for den rolle, som blandingsbatteriet har i det moderne køkken i dag.

 

Her på siden kan du finde inspiration til design og bestille køkkenarmaturer fra Intra. 

Hvad ønsker du?

DKK

0 produkter fundet
Du har markeret 0 produkter Sammenlign valgte

Kontakt os

Fandt du ikke det, du søgte, eller har du spørgsmål til os om hjemmesiden, vores produkter og ydelser, eller noget helt tredje?

 

Du kan kontakte kundeservice hver dag - døgnet rundt på mail eller telefon indenfor vores telefontid ellers indtal besked og vi ringer dig op hurtigst muligt.

Læs mere

Læs de seneste nyheder

På vores blog holder vi dig opdateret om produktnyheder, messer og tips og tricks - altid med udgangspunkt i miljørigtig affaldssortering. 

 

  

Gå til nyheder...

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret på køkkentrends, tips & tricks og nye gadgets. Vi spæder til med reportager og opskrifter, når vi falder over noget godt. Du modtager højst 2 nyhedsbreve om måneden - og du kan afmelde nyhedsbrevet, når du vil.