\n\n
Produkter > Køkkenarmaturer > Ideal Standard

Ideal Standard

FIND DIT IDEAL STANDARD KØKKENARMATUR

Glæd dig til et design, der forener modernitet med funktionel fleksibilitet. De rene linjer skaber en afrundet harmoni i hjemmets vigtigste rum. Med Ideal Standard går du ikke på kompromis med kvalitet – tværtimod! Disse køkkenarmaturer er miljøvenlige og fremtidssikre løsninger i enkelt design.

 

DET ERGONOMISKE KØKKENARMATUR

Ideal Standard giver dig designserien Nora, som optimerer arbejdsfunktionen foran vasken. Dette køkkenarmatur er udstyret med ergonomisk og brugervenligt greb samt en udtræksbar tud, der med stor succes giver dig fleksibilitet i køkkenet. Designserien O2 Ecomix er enkel og elegant med et brugervenligt design.

 

Se vores udvalg og bestil et Ideal Standard køkkenarmatur allerede i dag

Hvad ønsker du?

DKK

0 produkter fundet
Du har markeret 0 produkter Sammenlign valgte

Kontakt os

Fandt du ikke det, du søgte, eller har du spørgsmål til os om hjemmesiden, vores produkter og ydelser, eller noget helt tredje?

 

Du kan kontakte kundeservice hver dag - døgnet rundt på mail eller telefon indenfor vores telefontid ellers indtal besked og vi ringer dig op hurtigst muligt.

Læs mere

Læs de seneste nyheder

På vores blog holder vi dig opdateret om produktnyheder, messer og tips og tricks - altid med udgangspunkt i miljørigtig affaldssortering. 

 

  

Gå til nyheder...

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret på køkkentrends, tips & tricks og nye gadgets. Vi spæder til med reportager og opskrifter, når vi falder over noget godt. Du modtager højst 2 nyhedsbreve om måneden - og du kan afmelde nyhedsbrevet, når du vil.