\n\n

Hansgrohe

DET FUNKTIONELLE KØKKENARMATUR FRA HANSGROHE

Find det køkkenarmatur af kvalitetsmærket Hansgrohe, som tilføjer dit køkken det helt rette udtryk. Med Hansgrohes teknologi bliver det ganske enkelt sjovere at kokkerere og sågar tage opvasken. Du får formskønt design, solid kvalitet, højt teknisk niveau og førsteklasses materialer.

 

KØKKENARMATURER TIL KOKKEN I FAMILIEN

Når du laver mad, har du brug for solidt køkkenudstyr og så meget bevægelsesfrihed som muligt. Med køkkenarmaturer fra Hansgrohe bruges vandet så målrettet som muligt. Den innovative teknologi i køkkenarmaturerne kommer med 100 års erfaring inden for udvikling og fremstilling, hvor funktionalitet er en essentiel faktor.

 

Se de forskellige designserier fra Hansgrohe og bestil nyt køkkenarmatur i dag.

Hvad ønsker du?

DKK

0 produkter fundet
Du har markeret 0 produkter Sammenlign valgte

Kontakt os

Fandt du ikke det, du søgte, eller har du spørgsmål til os om hjemmesiden, vores produkter og ydelser, eller noget helt tredje?

 

Du kan kontakte kundeservice hver dag - døgnet rundt på mail eller telefon indenfor vores telefontid ellers indtal besked og vi ringer dig op hurtigst muligt.

Læs mere

Læs de seneste nyheder

På vores blog holder vi dig opdateret om produktnyheder, messer og tips og tricks - altid med udgangspunkt i miljørigtig affaldssortering. 

 

  

Gå til nyheder...

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret på køkkentrends, tips & tricks og nye gadgets. Vi spæder til med reportager og opskrifter, når vi falder over noget godt. Du modtager højst 2 nyhedsbreve om måneden - og du kan afmelde nyhedsbrevet, når du vil.