\n\n
Produkter > Køkkenarmaturer > Gustavsberg

Gustavsberg

SPAR ENERGI MED GUSTAVSBERG KØKKENARMATURER

Gustavsberg er et miljøcertificeret brand med en mission om at påvirke miljøet så lidt som overhovedet muligt. Derfor fås flere af vandhanerne med patenteret vandsparefunktion, som består af en lille varme- og gennemstrømningsspærre, der sparer både energi og penge. 

 

EKSKLUSIVT DESIGNEDE KØKKENARMATURER

Gustavsberg Coloric er det attraktive køkkenarmatur, der produceres i helstøbt farvet aluminium. Du får et eksklusivt design med miljøvenlige funktioner og materiale. Gustavsbergs produkter er skabt til at holde i mange år, og som en ekstra service fremstilles de originale reservedele i mindst 10 år efter et produkt udgår fra sortimentet.

 

Vælg en af disse vandhaner fra Gustavsberg og benyt dig af vores totalløsning eller gør-det-selv.

Hvad ønsker du?

DKK

0 produkter fundet
Du har markeret 0 produkter Sammenlign valgte

Kontakt os

Fandt du ikke det, du søgte, eller har du spørgsmål til os om hjemmesiden, vores produkter og ydelser, eller noget helt tredje?

 

Du kan kontakte kundeservice hver dag - døgnet rundt på mail eller telefon indenfor vores telefontid ellers indtal besked og vi ringer dig op hurtigst muligt.

Læs mere

Læs de seneste nyheder

På vores blog holder vi dig opdateret om produktnyheder, messer og tips og tricks - altid med udgangspunkt i miljørigtig affaldssortering. 

 

  

Gå til nyheder...

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret på køkkentrends, tips & tricks og nye gadgets. Vi spæder til med reportager og opskrifter, når vi falder over noget godt. Du modtager højst 2 nyhedsbreve om måneden - og du kan afmelde nyhedsbrevet, når du vil.