\n\n

Grohe

FÅ FORDELE MED GROHE KØKKENARMATURER

Grohe pryder med et nyt design, der giver dit køkken en række håndgribelige fordele. Disse prisbelønnede køkkenarmaturer tager udgangspunkt i dine behov og er udstyret med de nyeste teknologier, der gør hvert sekund i køkkenet til en rendyrket glæde.

 

GROHE RENSER DIT DRIKKEVAND

Med Grohe Blue køkkenarmaturer renses vandet i fire faser, således at uønskede stoffer, der forringer vandets smag og lugt, fjernes. Fine partikler og tungmetaller bortfiltreres, og kalkindholdet reduceres. Dette efterlader dig med blødt og velsmagende vand direkte fra hanen. Grohe Red har til gengæld teknologien, der præsenterer en vandhane med kogende vand til brug i køkkenet.

 

Udvalget af Grohe køkkenarmaturer er stort, så kig dig omkring på siden og kontakt os endelig, hvis du ønsker personlig vejledning, før du bestiller.

Hvad ønsker du?

DKK

0 produkter fundet
Du har markeret 0 produkter Sammenlign valgte

Kontakt os

Fandt du ikke det, du søgte, eller har du spørgsmål til os om hjemmesiden, vores produkter og ydelser, eller noget helt tredje?

 

Du kan kontakte kundeservice hver dag - døgnet rundt på mail eller telefon indenfor vores telefontid ellers indtal besked og vi ringer dig op hurtigst muligt.

Læs mere

Læs de seneste nyheder

På vores blog holder vi dig opdateret om produktnyheder, messer og tips og tricks - altid med udgangspunkt i miljørigtig affaldssortering. 

 

  

Gå til nyheder...

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret på køkkentrends, tips & tricks og nye gadgets. Vi spæder til med reportager og opskrifter, når vi falder over noget godt. Du modtager højst 2 nyhedsbreve om måneden - og du kan afmelde nyhedsbrevet, når du vil.