\n\n

Franke

FRANKE KØKKENARMATURER MED FLAIR FOR INNOVATION

Som verdens førende køkkenvaskproducent, er Franke kendt for sin høje kvalitet samt flair for design og fornyelse. Foruden vasken, er køkkenarmaturet et essentielt element i hjemmets vigtigste rum. Franke tilbyder flere kvalitetsarmaturer, hvor overflader og design er tilpasset vaskene.

 

LAD DET ENKLE BETYDE FRANKE

Et tidløst og enkelt design får du med Frankes køkkenarmaturer. Kvaliteten er på sit højeste, og du vil med Franke Mythos opleve et spændende element, hvor designeren netop har ladet sig inspirere af vaskens enkeltheder. Franke Active giver dig et klassisk og tidløst køkkenarmatur, som passer perfekt ind i det moderne køkken.

 

Med køkkenarmaturer af mærket Franke bliver drømmen om rene linjer til virkelighed. Bestil en totalløsning eller gør-det-selv i dag og få fri fragt.

Hvad ønsker du?

DKK

0 produkter fundet
Du har markeret 0 produkter Sammenlign valgte

Kontakt os

Fandt du ikke det, du søgte, eller har du spørgsmål til os om hjemmesiden, vores produkter og ydelser, eller noget helt tredje?

 

Du kan kontakte kundeservice hver dag - døgnet rundt på mail eller telefon indenfor vores telefontid ellers indtal besked og vi ringer dig op hurtigst muligt.

Læs mere

Læs de seneste nyheder

På vores blog holder vi dig opdateret om produktnyheder, messer og tips og tricks - altid med udgangspunkt i miljørigtig affaldssortering. 

 

  

Gå til nyheder...

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret på køkkentrends, tips & tricks og nye gadgets. Vi spæder til med reportager og opskrifter, når vi falder over noget godt. Du modtager højst 2 nyhedsbreve om måneden - og du kan afmelde nyhedsbrevet, når du vil.