\n\n
Produkter > Køkkenarmaturer > F.M.Mattsson

F.M.Mattsson

FM MATTSSON KØKKENARMATURER SIDEN 1876

Som Sveriges ældste vandhaneproducent, har FM Mattsson været foregangsvirksomhed for hele branchen. I generation efter generation er håndværkstraditionerne for køkkenarmaturer og blandingsbatterier gået i arv, og virksomheden har formået at vogte over kendskabet til messingens inderste hemmeligheder.

 

FULDEND DIT KØKKEN MED FM MATTSSON

Vælg imellem nedenstående køkkenarmaturer og læg mærke til det optimerede samspil mellem form og funktion i designserien FM Mattsson 9000E. Denne serie viser vejen til en ny generation af køkkenbatterier, som er designet ned til mindste detalje. Garda-serien tilbyder et stilrent udtryk, der passer perfekt ind i ethvert moderne køkken. 

 

Find mere inspiration her på siden og køb dit FM Mattsson køkkenarmatur allerede i dag.

Hvad ønsker du?

DKK

0 produkter fundet
Du har markeret 0 produkter Sammenlign valgte

Kontakt os

Fandt du ikke det, du søgte, eller har du spørgsmål til os om hjemmesiden, vores produkter og ydelser, eller noget helt tredje?

 

Du kan kontakte kundeservice hver dag - døgnet rundt på mail eller telefon indenfor vores telefontid ellers indtal besked og vi ringer dig op hurtigst muligt.

Læs mere

Læs de seneste nyheder

På vores blog holder vi dig opdateret om produktnyheder, messer og tips og tricks - altid med udgangspunkt i miljørigtig affaldssortering. 

 

  

Gå til nyheder...

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret på køkkentrends, tips & tricks og nye gadgets. Vi spæder til med reportager og opskrifter, når vi falder over noget godt. Du modtager højst 2 nyhedsbreve om måneden - og du kan afmelde nyhedsbrevet, når du vil.