\n\n

Cassøe

KØKKENARMATURER FRA CASSØE DESIGN

Som en af Danmarks førende inden for udbud af køkkenarmaturer, leverer Cassøe kvalitetsprodukter med kunden i fokus. Dit køkken fortjener prima kvalitet og førsteklasses funktionalitet. Køb Cassøe køkkenarmaturer og få en harmonisk balance i hverdagens køkkenarbejde ved vasken.

 

DET GENIALE CASSØE KØKKEN

Med mere end 15 års erfaring med design er missionen fortsat at udvikle innovative løsninger, der afhjælper hverdagens stress i køkkenet. Køkkenarmaturet Cassøe Iqua 2-1 er et voluminøst armatur, der på genial vis kombinerer en berøringsfri del med manuel temperaturvælger.

 

Se hele vores sortiment fra Cassøe og kontakt os, hvis du ønsker personlig betjening.

Hvad ønsker du?

DKK

0 produkter fundet
Du har markeret 0 produkter Sammenlign valgte

Kontakt os

Fandt du ikke det, du søgte, eller har du spørgsmål til os om hjemmesiden, vores produkter og ydelser, eller noget helt tredje?

 

Du kan kontakte kundeservice hver dag - døgnet rundt på mail eller telefon indenfor vores telefontid ellers indtal besked og vi ringer dig op hurtigst muligt.

Læs mere

Læs de seneste nyheder

På vores blog holder vi dig opdateret om produktnyheder, messer og tips og tricks - altid med udgangspunkt i miljørigtig affaldssortering. 

 

  

Gå til nyheder...

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret på køkkentrends, tips & tricks og nye gadgets. Vi spæder til med reportager og opskrifter, når vi falder over noget godt. Du modtager højst 2 nyhedsbreve om måneden - og du kan afmelde nyhedsbrevet, når du vil.