\n\n

Børma

DET ENKLE MED BØRMA KØKKENARMATURER

Børma design er skabt med den enkle vision at forene funktion og æstetik. Med fokus på skandinavisk tradition har Børma køkkenarmaturer ladet sig inspirere af landskabets harmoniske farvekompositioner og åbne vidder. Designet giver dig muligheden for at skabe en personlig og original indretningsstil.

 

BØRMA KVALITET TALER FOR SIG SELV

Det der kendetegner køkkenarmaturer fra Børma er det høje kvalitetsniveau og inspirationen fra den nordiske natur, der omgiver os. Børma Cubic er det tidløse, men karakterfulde design i disciplineret geometrisk formsprog. Lad dig også inspirere af vores andre Børma-designserier, som tilføjer køkkenet bløde og harmoniske linjer.

 

Se mere her på siden og kontakt os for rågivning samt vejledning, når du bestiller et Børma køkkenarmatur. 

Hvad ønsker du?

DKK

0 produkter fundet
Du har markeret 0 produkter Sammenlign valgte

Kontakt os

Fandt du ikke det, du søgte, eller har du spørgsmål til os om hjemmesiden, vores produkter og ydelser, eller noget helt tredje?

 

Du kan kontakte kundeservice hver dag - døgnet rundt på mail eller telefon indenfor vores telefontid ellers indtal besked og vi ringer dig op hurtigst muligt.

Læs mere

Læs de seneste nyheder

På vores blog holder vi dig opdateret om produktnyheder, messer og tips og tricks - altid med udgangspunkt i miljørigtig affaldssortering. 

 

  

Gå til nyheder...

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret på køkkentrends, tips & tricks og nye gadgets. Vi spæder til med reportager og opskrifter, når vi falder over noget godt. Du modtager højst 2 nyhedsbreve om måneden - og du kan afmelde nyhedsbrevet, når du vil.