\n\n

Hyggen breder sig

Den amerikanske Halloween-skik har efterhånden slået solidt rod i det danske efterår.  Hvad der i sin tid var en katolsk mindehøjtidelighed den 1. november for helgener og martyrer, men senere også for de afdøde i familien, er nu blevet en ren fastelavn med spøgelser, edderkopper, skeletter og græskar. 

Mange græskar ender som mere eller mindre uhyggelige græskarhoveder med delvis tandløse smil, og det giver hyggelig beskæftigelse i mange familier.  Men græskarret kan meget mere end det, og her i oktober er der al mulig grund til at vise, hvordan vi kan få mere ud af vores græskar.  Her kommer en lille håndfuld forslag til at forhindre, at græskarrene bliver til madspild.

Græskarsuppe

Velsmagende græskarsuppe - find opskriften her Læs mere

Creme Brule med græskar

Endnu en lækker dessert med græskar Læs mere

Smuk græskarkage med duftende krydderier

En skøn saftig og velduftende efterårskage pyntet til fest - find opskriften her Læs mere

Tekage med æbler

Lækker æblekage med brunet smør - find opskriften her Læs mere

Leverpostej med æble og salvie

En lækker let leverpostej med dejlig frisk smag af æbler og salvie ... læs mere Læs mere

Sensommer salat med kylling og æbler

En hurtig sensommer salat med kylling, æbler, valnødder, sprød bacon og rosiner - find opskriften her Læs mere

Kontakt os

Fandt du ikke det, du søgte, eller har du spørgsmål til os om hjemmesiden, vores produkter og ydelser, eller noget helt tredje?

 

Du kan kontakte kundeservice hver dag - døgnet rundt på mail eller telefon indenfor vores telefontid ellers indtal besked og vi ringer dig op hurtigst muligt.

Læs mere

Læs de seneste nyheder

På vores nyhedsside holder vi dig opdateret om produktnyheder, messer og tips og tricks - altid med udgangspunkt i køkkenet, indretning og design. 

 

  

Gå til nyheder...

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret på køkkentrends, tips & tricks og nye gadgets. Vi spæder til med reportager og opskrifter, når vi falder over noget godt. Du modtager højst 2 nyhedsbreve om måneden - og du kan afmelde nyhedsbrevet, når du vil.