\n\n

Fri fragt på alle varer - ved køb over 500,-

Fri fragt på alle varer - ved køb over 500,-

Del denne artikel

TILFØJ TIL 'MIN INSPIRATION'

For at gemme billedet i min inspiration skal du være logget ind

LOG IND HEROpret som ny kunde

Vi har gjort det let for dig og leverer direkte til din hoveddør!

 

Vi har allieret os med PostDanmark og fragtfirmaer som GLS og DSV, og vi kan derfor tilbyde levering direkte til dit dørtrin på alle hverdage. Hvis du ikke er hjemme, vil din pakke blive afleveret på det nærmeste posthus, eller du vil modtage en meddelelse om, hvor du kan hente din pakke. Du kan også bede om, at få din pakke stillet af ved din bolig på dit eget ansvar.

 

Afhentning eller anden leveringsadresse

Hvis det vil passe dig bedre at få din pakke leveret på din arbejdsplads eller hos en ven eller bekendt, der kan tage i mod pakken, så kan du blot vælge en anden leveringsadresse end din egen bopæl. 

Bordplader og andre specialproducerede varer

Hvis du har bestilt en bordplade eller andre varer, der er enten tilpasset dine behov eller produceret unikt til dig, leverer vi med en specialuddannet fragtmand. Er der montage med i leveringen, så sørger vi naturligvis for at kontakte dig, så vi kan aftale et tidspunkt, det vil passe dig at være hjemme.

 

Vi har forskellige priser for levering og montering af bordplader, men prisen vil altid fremgå tydeligt på din ordre, så der kommer ikke ekstra udgifter til fragt og montering eller lign., efter du har godkendt din ordre. 

 

Vi har faste priser for levering af bordplader

Pris pr. leverance af  bordplader af laminat, massivtræ eller kompaktlaminat:

Pr. leverance ved ordre under DKK 650,- - PRIS DKK 275,-

Pr. leverance ved ordre over DKK. 650,- - PRIS DKK 520,-

Afhentningsgebyr DKK  250,-


Hvis du ændrer i din ordre efter godkendelse, tager vi et administrations- og ændringsgebyr på minimum 313,- kr..

Pris pr. leverance af bordplader i Granit, kompositsten, stål, glas eller Corian:

1 plade, max. 75 kg - PRIS DKK 720,-

Pr. leverance ved ordre op til 4 plader er prisen for max. 150 kg pr. plade.  DKK 995,-

Pris per  plade ved levering på mere end 4 stk. DKK 295,-

 

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til levering eller montage, kan du enten læse vores handels-& leveringsbetingelser eller kontakte vores kundeservice på 70 22 02 34 eller på kundeservice@qualitybrands.dk.

 

Kontakt os

Fandt du ikke det, du søgte, eller har du spørgsmål til os om hjemmesiden, vores produkter og ydelser, eller noget helt tredje?

 

Du kan kontakte kundeservice hver dag - døgnet rundt på mail eller telefon indenfor vores telefontid ellers indtal besked og vi ringer dig op hurtigst muligt.

Læs mere

Læs de seneste nyheder

På vores blog holder vi dig opdateret om produktnyheder, messer og tips og tricks - altid med udgangspunkt i miljørigtig affaldssortering. 

 

  

Gå til nyheder...

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret på køkkentrends, tips & tricks og nye gadgets. Vi spæder til med reportager og opskrifter, når vi falder over noget godt. Du modtager højst 2 nyhedsbreve om måneden - og du kan afmelde nyhedsbrevet, når du vil.