\n\n

FLEXOBOX™ gennemtænkt affaldshåndtering

FLEXOBOX™ gennemtænkt affaldshåndtering

Del denne artikel

Skuffemonteret affaldsboxe

TILFØJ TIL 'MIN INSPIRATION'

For at gemme billedet i min inspiration skal du være logget ind

<p>Skuffemonteret affaldsboxe</p>

Affaldsboxe på låge og i skab

TILFØJ TIL 'MIN INSPIRATION'

For at gemme billedet i min inspiration skal du være logget ind

<p>Affaldsboxe p&aring; l&aring;ge og i skab</p>

Praktisk affaldsbox i genbrugsplast

TILFØJ TIL 'MIN INSPIRATION'

For at gemme billedet i min inspiration skal du være logget ind

<p>Praktisk affaldsbox i genbrugsplast</p>

Fra genbrug til genbrug

Smart og super flexibelt system til sortering af affald i køkkenet, fremstillet af genbrugsplast.

 

Mange husstande oplever i dag at kommunen indfører affaldssortering med op til 5-6 franktioner. Det kan være en udfordring at finde et system, der gør det nemt og praktisk at få håndteret alle disse fraktioner i køkkenet, men det har en lille dansk iværksætter fundet en løsning på.

 

 

FLEXOBOX™ hedder det praktiske og fleksible system, der giver dig mulighed for at indrette din affaldssortering individuelt og nøjagtigt efter, hvordan dit køkken fungerer til dagligt. 

 

Boxen levers ink. håntag og klistermærke med et piktogram og en tekst, alt efter affaldstype. Den er fremstillet i genbrugsplast og leverers plan og skal derefter foldes. I foldet tilstand er boxen helt tæt, hvis noget skulle sive fra affaldet. Materialet kan desuden vaskes af med en våd klud. 

 

Håndtaget til FLEXOBOX™ - ressource er designet så det kan monteres i forskellige positioner alt efter behov for indretning. En mulighed er at bruge håndtaget når boxen skal transporters en anden mulighed er at bruge håndtages som monteringsbeslag, hvis boxen skal hænge på skabslågen. 

 

En FLEXOBOX™ løsning kan f.eks være to stk. boxe monteret på vaskeskabslågen og et par stykker i bunden af skabet eller 6 stk. boxe placeret i bunden af en skuffe ved siden af vasken. Alt er op til dig som bruger, og hvordan du ønsker at indrette din FLEXOBOX™-løsning. 

 

Se hvordan du folder boxen her

 

15% intro-rabat på alle  FLEXOBOX™ produkter

Kontakt os

Fandt du ikke det, du søgte, eller har du spørgsmål til os om hjemmesiden, vores produkter og ydelser, eller noget helt tredje?

 

Du kan kontakte kundeservice hver dag - døgnet rundt på mail eller telefon indenfor vores telefontid ellers indtal besked og vi ringer dig op hurtigst muligt.

Læs mere

Læs de seneste nyheder

På vores nyhedsside holder vi dig opdateret om produktnyheder, messer og tips og tricks - altid med udgangspunkt i køkkenet, indretning og design. 

 

  

Gå til nyheder...

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret på køkkentrends, tips & tricks og nye gadgets. Vi spæder til med reportager og opskrifter, når vi falder over noget godt. Du modtager højst 2 nyhedsbreve om måneden - og du kan afmelde nyhedsbrevet, når du vil.