\n\n

Armaturer i rustfrit stål helt uden bly

Vælg mellem klassisk eller moderne design

Armaturer i rustfrit stål helt uden bly

Del denne artikel

TILFØJ TIL 'MIN INSPIRATION'

For at gemme billedet i min inspiration skal du være logget ind

TILFØJ TIL 'MIN INSPIRATION'

For at gemme billedet i min inspiration skal du være logget ind

Flotte farver og overflader

Nivito er en svensk producent af køkkenarmaturer, anerkendt for sine kvaliteter inden for områder, hvor æstetik og hygiejne er i højsædet.

 

Køkkenarmaturer i rustfrit stål
Nivito tegner køkkenarmaturer i 100% rustfrit stål, hvilket giver dig et armatur i høj kvalitet med alle de gode egenskaber fra materialet. Rustfrit stål er et meget holdbart materiale, der har en høj modstandsevne overfor ridser. Du får altså et armatur, som du kan ha glæde af i mange år!

Nivitos armaturer indeholder ikke det sundhedsskadelige bly modsat traditionelle armaturer, der fremstilles af messing. Dette gør Nivitos armaturer særligt velegnede til brug i lande som Danmark, hvor vi drikker vandet direkte fra vandhanen.

 

Se alle varianter her

 

 

Kontakt os

Fandt du ikke det, du søgte, eller har du spørgsmål til os om hjemmesiden, vores produkter og ydelser, eller noget helt tredje?

 

Du kan kontakte kundeservice hver dag - døgnet rundt på mail eller telefon indenfor vores telefontid ellers indtal besked og vi ringer dig op hurtigst muligt.

Læs mere

Læs de seneste nyheder

På vores nyhedsside holder vi dig opdateret om produktnyheder, messer og tips og tricks - altid med udgangspunkt i køkkenet, indretning og design. 

 

  

Gå til nyheder...

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret på køkkentrends, tips & tricks og nye gadgets. Vi spæder til med reportager og opskrifter, når vi falder over noget godt. Du modtager højst 2 nyhedsbreve om måneden - og du kan afmelde nyhedsbrevet, når du vil.