\n\n

Quadrix 50 - Giv dit køkken et nyt look

Quadrix 50 - Giv dit køkken et nyt look

Del denne artikel

TILFØJ TIL 'MIN INSPIRATION'

For at gemme billedet i min inspiration skal du være logget ind

TILFØJ TIL 'MIN INSPIRATION'

For at gemme billedet i min inspiration skal du være logget ind

Lavabo har lanceret en ny vask, så du nu kan pryde dit køkken med farverne antracit, guld eller bronze.

 

Lavabo Quadrix 50 er en meget robust køkkenvask i et helt unikt design. Vasken kan fås i 3 flotte farver: antracit, guld og bronze, og giver dig mulighed for at give dit køkken et meget personligt og anderledes look.

 

Ud over de flotte farver som vasken har, er Quadrix 50 også designet til at kunne skabe flere forskellige udtryk i køkkenet. Den kan både nedfældes, underlimes og planlimes, så den kan stort set tilpasses enhver køkkendrøm.

 

Læs mere om Lavabo Quadrix 50 her!  

Kontakt os

Fandt du ikke det, du søgte, eller har du spørgsmål til os om hjemmesiden, vores produkter og ydelser, eller noget helt tredje?

 

Du kan kontakte kundeservice hver dag - døgnet rundt på mail eller telefon indenfor vores telefontid ellers indtal besked og vi ringer dig op hurtigst muligt.

Læs mere

Læs de seneste nyheder

På vores nyhedsside holder vi dig opdateret om produktnyheder, messer og tips og tricks - altid med udgangspunkt i køkkenet, indretning og design. 

 

  

Gå til nyheder...

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret på køkkentrends, tips & tricks og nye gadgets. Vi spæder til med reportager og opskrifter, når vi falder over noget godt. Du modtager højst 2 nyhedsbreve om måneden - og du kan afmelde nyhedsbrevet, når du vil.