\n\n

Bambus, det nye sort

Bambus er ideelt til køkkenet, idet køkkenet skal kunne stå imod lidt af hvert. 

Bambus, det nye sort

Del denne artikel

TILFØJ TIL 'MIN INSPIRATION'

For at gemme billedet i min inspiration skal du være logget ind

LOG IND HEROpret som ny kunde
Se de foreskellig bambus muligheder her
TILFØJ TIL 'MIN INSPIRATION'

For at gemme billedet i min inspiration skal du være logget ind

LOG IND HEROpret som ny kunde
TILFØJ TIL 'MIN INSPIRATION'

For at gemme billedet i min inspiration skal du være logget ind

LOG IND HEROpret som ny kunde
TILFØJ TIL 'MIN INSPIRATION'

For at gemme billedet i min inspiration skal du være logget ind

LOG IND HEROpret som ny kunde

Bliv bæredygtig med bambus i køkkenet

En bambus-bordplade giver mange andre træsorter baghjul. Bambus er ikke kun hårdt og holdbart - det er også utrolig smukt...

 

Træ og naturmaterialer i køkkenet giver liv, varme og dybde, og du kan vælge mellem et utal af typer, mørke som lyse, rå som polerede. Måske du kun har naturmaterialer som rekvisitter eller tilbehør i køkkenet – det kan være en stol, en knivholder, dit spisebord eller måske en magasinholder. Eller måske du har både skabskorpus, -fronte og køkkenbordplade i træ.

 

Et af de nyere naturmaterialer i køkkenet er bambus

Med sine unikke egenskaber giver bambus nye muligheder for at få et køkken, der ikke kun er holdbart og smukt, men også mere bæredygtigt end et køkken i selv populære træsorter.

Køkken med hvide fronte og bambusbordplade. Køkkenskaberne.

 

Bambus er bæredygtigt og robust - passer perfekt til køkkenet

Årsagen til, at Bambus betragtes som et af de mest bæredygtige materialer i verden, er at planten vokser enormt hurtigt. Hvor et egetræ normalt først fældes efter ca. 50 år, så er bambus klar til høst allerede efter 4-6 år. Derudover frigiver bambusplanten op til 35 % mere ilt end almindelige træsorter, så bæredygtigheden er i top.

Endelig så er bambus et utroligt hårdt materiale – og det er langt mere robust end de gængse træsorter, vi kender fra køkkenbordplader m.m. Det betyder, at med bambus er du sikret et langtidsholdbart køkken, der kan stå i mod de daglige belastninger.

 

Bambus pynter - også i køkkenet

Bambus bruges på forskellig vis, men fælles er den smukke struktur, der opnås, når bambus samles til større flader. Alt efter metoden får bambusbordplader, reoler m.m. et unikt spil og en struktur, der er harmonisk og karakteristisk.

Køkken med skabsfronte i bambus - set i Bo Bedre.

 

Herhjemme får flere producenter øjnene op for bambus’ fantastiske kvaliteter, og du kan i dag få alt fra tøj, gulve, skærebrætter, bordplader og næsten hele køkkener i bambus. Ikke mindst We Do Wood holder af materialet, og de lader altid bambus komme til sin ret med kun få andre designelementer. Se også billedgalleriet til venstre.

We Do Wood reoler i bambus.

 

Andre fortalere for bambus i køkkenet er firmaet Køkkenskaberne. De tegner og bygger unikke køkkener – gerne i bambus – og skønheden er slående. Bambus får lov ikke kun at være en praktisk og langtidsholdbar køkkenbordplade, men også tilbehør, skabe og skuffer. Se et udvalg af Køkkenskabernes designs i galleriet til venstre.

 

Elegante skuffer i Bambus fra Køkkenskaberne.

Kontakt os

Fandt du ikke det, du søgte, eller har du spørgsmål til os om hjemmesiden, vores produkter og ydelser, eller noget helt tredje?

 

Du kan kontakte kundeservice hver dag - døgnet rundt på mail eller telefon indenfor vores telefontid ellers indtal besked og vi ringer dig op hurtigst muligt.

Læs mere

Læs de seneste nyheder

På vores blog holder vi dig opdateret om produktnyheder, messer og tips og tricks - altid med udgangspunkt i miljørigtig affaldssortering. 

 

  

Gå til nyheder...

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret på køkkentrends, tips & tricks og nye gadgets. Vi spæder til med reportager og opskrifter, når vi falder over noget godt. Du modtager højst 2 nyhedsbreve om måneden - og du kan afmelde nyhedsbrevet, når du vil.