\n\n

Blanco

FIND DIT FAVORIT BLANCO AFFALDSSYSTEM

Blanco tilbyder funktionalitet og kvalitet til dit køkken. Den daglige brug af køkkenet vil uundgåeligt generere en masse affald, som gerne skulle være let at komme af med. Blanco har udviklet flere forskellige affaldssystemer til køkkenet; der findes integrerede systemer og løsninger, hvor affaldsspande monteres direkte i vaskeskabet.

 

AFFALDSSYSTEMER OPTIMERER HVERDAGEN

Skraldespanden er et vigtigt element i køkkenet, og derfor vil du opleve en reel optimering, når du implementerer et Blanco affaldssystem. De integrerede systemer betyder, at affaldssystemet skal sænkes direkte ned i bordpladen, hvor montering i vaskeskabet er et mere kendt system.

 

Bestil affaldssystemer til dit køkken og lad Blanco tilføje rendyrket arbejdsglæde midt i madlavningen.  

Hvad ønsker du?

DKK

9 produkter fundet
Du har markeret 0 produkter Sammenlign valgte

Kontakt os

Fandt du ikke det, du søgte, eller har du spørgsmål til os om hjemmesiden, vores produkter og ydelser, eller noget helt tredje?

 

Du kan kontakte kundeservice hver dag - døgnet rundt på mail eller telefon indenfor vores telefontid ellers indtal besked og vi ringer dig op hurtigst muligt.

Læs mere

Læs de seneste nyheder

På vores blog holder vi dig opdateret om produktnyheder, messer og tips og tricks - altid med udgangspunkt i miljørigtig affaldssortering. 

 

  

Gå til nyheder...

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret på køkkentrends, tips & tricks og nye gadgets. Vi spæder til med reportager og opskrifter, når vi falder over noget godt. Du modtager højst 2 nyhedsbreve om måneden - og du kan afmelde nyhedsbrevet, når du vil.