\n\n

Affaldssystemer

Affaldssystemer

De fleste hjem affaldssorterer i større eller mindre grad. Aviser, glas og måske plast, dåser og pap sorteres hver for sig til genbrug og renovation. Har du mulighed for at kompostere, er det måske der, alt dit grønne skrald forsvinder hen, eller du har måske allerede en køkkenkværn, og leder efter en skraldespand til det, der er tilovers efter sortering. Du kan også få skraldespande med flere rum, så sorteringen gøres let.

Du kan læse mere om, hvordan du kan finde den løsning, der passer bedst til dig og din husholdning i vores guide til valg af affaldssystem.

Hvad ønsker du?

DKK

0 produkter fundet
Du har markeret 0 produkter Sammenlign valgte

Kontakt os

Fandt du ikke det, du søgte, eller har du spørgsmål til os om hjemmesiden, vores produkter og ydelser, eller noget helt tredje?

 

Du kan kontakte kundeservice hver dag - døgnet rundt på mail eller telefon indenfor vores telefontid ellers indtal besked og vi ringer dig op hurtigst muligt.

Læs mere

Læs de seneste nyheder

På vores blog holder vi dig opdateret om produktnyheder, messer og tips og tricks - altid med udgangspunkt i miljørigtig affaldssortering. 

 

  

Gå til nyheder...

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret på køkkentrends, tips & tricks og nye gadgets. Vi spæder til med reportager og opskrifter, når vi falder over noget godt. Du modtager højst 2 nyhedsbreve om måneden - og du kan afmelde nyhedsbrevet, når du vil.